Vad är grejen med refurbished teknik egentligen?

Många inser hur poppis det är att köpa ”refurbished” teknik idag, istället för begagnat från Blocket eller Tradera. Men vad innebär det, egentligen? Det är inte så lätt att veta alla gånger. Vi ger dig all info du behöver!

Refurbished på ren svenska

En refurbished-produkt är en produkt som har blivit använd, testad och renoverad av tillverkaren. De flesta gånger innebär detta att produkten har returnerats av kunden och sedan renoverats, oftast med nya delar. Några gånger kan det även betyda att produkten bara har använts för demonstration eller testning. En refurbished-produkt säljs till ett lägre pris än en ny produkt, men ska fungera lika bra. Lite som att köpa refurbished iPad istället för en ny!

Begagnade mobiler vs ”refurbade telefåner”

Nuförtiden blir begagnade mobiltelefoner mer och mer populära. Många är villiga att köpa begagnade mobiltelefoner eftersom de är mycket billigare än nya. Det finns dock även vissa risker vid köp av begagnade mobiltelefoner. Till exempel kan telefonen ha skadats eller så kanske den inte fungerar som den ska.

Refurbished Macbook – kanonbra deal

Det finns några anledningar till varför du bör köpa refurbished macbook istället för begagnad. För det första har renoverade produkter testats och inspekterats noggrant för att säkerställa att de är i gott skick. För det andra kommer renoverade produkter ofta med en garanti, så att du kan vara säker på att du får en kvalitetsprodukt. Slutligen kan du spara mycket pengar genom att köpa renoverat.

Refurbished iPhone – köp, köp, köp!

Det finns flera anledningar till att köpa en refurbished iPhone istället för en begagnad. För det första är renoverade iPhones billigare än nya. För det andra har de testats och certifierats av Apple för att vara i gott skick. För det tredje kommer de med ett års garanti från Apple. Slutligen kan du hitta ett brett urval av renoverade iPhones på internet, så att du enkelt kan jämföra priser och hitta det bästa erbjudandet.

Många inser hur poppis det är att köpa ”refurbished” teknik idag, istället för begagnat från Blocket eller Tradera. Men vad innebär det, egentligen? Det är inte så lätt att veta alla gånger. Vi ger dig all info du behöver! Refurbished på ren svenska En refurbished-produkt är en produkt som har blivit använd, testad och renoverad…