Vill du fräscha upp köket?

Att renovera hela köket är väldigt dyrt och något som alla inte har råd med. Det finns sätt att fräscha upp köket utan att behöva byta ut alltihopa. Med smarta knep och några tips kan du komma undan riktigt billigt och ändå få en helt ny look i köket.

Byt köksluckor

Om stommen till köket är relativt fräsch kan du välja att bara byta köksluckorna. Med nya köksluckor får köket ett lyft och en helt ny design. Att byta köksluckor och lådfronter är inte speciellt dyrt men du får ändå känslan av ett helt nytt kök. Med måttanpassade köksluckor går bytet smidigt.

Glöm inte bort att knoppar och handtag gör mycket större skillnad än vad du tror. Välj därför design och färg med omsorg. Ibland kan det vara värt det att betala lite mer och få det resultatet du vill uppnå.

Kakel och köksbänk

När du väl installerat nya köksluckor kommer du inse att även kakel och köksbänk behöver ett lyft. Det är dock inte nödvändigt att riva ut existerande och sätta in helt nytt. Du kan istället investera i billig vinyl till köket och installera på köksbänken. På så sätt får du en köksbänk som ser helt ny ut utan att spendera multum.

När det kommer till kaklet i köket kan du välja att måla det med speciell kakelfärg eller att sätta individuella stickers på kaklet. Oavsett vilken metod du väljer är det viktigt att du är noggrann och följer instruktionerna till punkt och pricka för ett hållbart resultat. vårt budskap är tydligt: Byt köksluckor istället för att renovera hela köket

Belysning

I köket vill du ha både stark, klar belysning och varm mysbelysning. Genom att installera en ny lampa i köket kan du förändra helhetsintrycket något enormt. En LED-strip över köksbänken kan fungera som mysbelysning om du har ont om utrymme för en mindre lampa. Det är inte nödvändigt att investera i infällda spottar för att få ett lyxigt resultat. ibland kan man dock behöva anlita en elektriker för att belysningen ska installeras på rätt sätt, men detta går att göra via rut-avdrag.

Att renovera hela köket är väldigt dyrt och något som alla inte har råd med. Det finns sätt att fräscha upp köket utan att behöva byta ut alltihopa. Med smarta knep och några tips kan du komma undan riktigt billigt och ändå få en helt ny look i köket. Byt köksluckor Om stommen till köket…